De meeste pagina’s op mijn website zijn afgeschermd met een wachtwoord. Dit wachtwoord is terug te vinden in mijn Leeswijzer in Gradework.

Voorafgaand aan het lezen van mijn reflectieonderzoek én mijn afstudeerportfolio zou ik je aanraden om mijn Zelfreflectie video te bekijken. Deze video is terug te vinden in het blauwe menu bovenaan onder het kopje ‘Afstuderen’ > ‘Zelfreflectie’. In deze video blik ik terug op vier jaar lang studeren aan de FHJ. Ook blik ik graag vooruit op de toekomst.

Logischerwijs ga je na het bekijken van de video naar de volgende pagina in het blauwe menu: mijn ‘Reflectieonderzoek’. Daarin zoek ik uit hoe de drie grootste talkshows van de Nederlandse Publieke Omroep de uitzendingen samenstellen en in hoeverre er rekening gehouden wordt met het afwisselen van harde en zachte nieuwsonderwerpen in één uitzending.

Daarna kom je terecht op de pagina ‘Portfolio’ waarin ik mijn afstudeerportfolio bespreek. Hierin zijn meerdere producties opgenomen, waaronder werk voor Op1, de afleveringen van FHJ Live en het onderzoek naar ongewenst gedrag op de werkvloer van mediastages. Aan het eind van ieder hoofdstuk sta ik stil bij de competenties en hoe ik deze aantoon aan de hand van de producties in dat hoofdstuk. In het portfolio wordt meermaals verwezen naar bijlagen. Die zijn onderaan iedere pagina terug te vinden.

Daarnaast bestaat mijn portfolio volop uit video’s. Deze video’s zijn terug te vinden in de desbetreffende pagina’s. Ik zou aan willen raden om de video’s ook via deze weg (mijn site) te bekijken. De video’s in Gradework zijn namelijk in erg lage kwaliteit geëxporteerd in verband met de bestandsgrootte. Daarnaast zijn, in verband met auteursrechten of privébeelden, de video’s afgeschermd met een wachtwoord. Dit wachtwoord is terug te vinden in de leeswijzer in Gradework.